BAKKER BART WAALWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 146 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Waalwijk. Meer weten? Ontdek meer

9 nov 2022 om 14:13 Van de gehele bestelling 1 product verkeerd geleverd. Bezorging heeft bijna 2 uur geduurd. Eten heeft goed gesmaakt
5 nov 2022 om 13:01 Ik had betaald voor extra komkommer, dit heb ik niet gekregen. Er zaten twee slices.
3 nov 2022 om 17:22 Tosti was niet warm...
11 okt 2022 om 12:37 Takes too long I ordered at 10:30 its 12:37 still not here...
10 sep 2022 om 18:42 Het broodje carpaccio was niet compleet er zaten geen pijnboompitten op en geen kaas terwijl dit wel staat aangegeven dat dat er op moet zitten
25 jun 2022 om 15:44 Van de menukaart bestel ik een broodje brie, rucola, honing en walnoten zonder honing en walnoten, dat betekent een broodje brie met rucola. Wat word er bezorgd? Een broodje met boter, brie, sla, komkommer en tomaat???? Tjonge, tjonge, tjonge.
18 jun 2022 om 15:05 Alles perfect goed verzorgd
31 mei 2022 om 15:08 prima binnen de aangegeven tijd en de broodjes waren zonder meer goed
24 mei 2022 om 21:17 Ik vond het niet normaal dat jullie een half uur te vroeg kwamen, ik kwam hiermee in de knoei met mijn pauzes
17 mei 2022 om 14:59 Alles Prima, fijne eerste ervaringen!
7 mei 2022 om 13:18 Broodjes zoals altijd lekker, goed belegd en niet duur. Alleen jammer dat ze regelmatig verkeerde saus meegeven.
5 feb 2022 om 14:31 Goed